Veckans annons
Ladda hem annonsen här

Prenumerera på Veckans annons:

Prenumerera Avanmäl
KlippOm Özen Allfrukt
Vi började som ett litet familjeföretag, under mitten av 1990-talet, som sålde frukt och grönsaker på Möllevångstorget. År 2004 invigde vi vår butik med både grossist- och detaljhandel på gamla Prippsområdet i Malmö. När Vi-butiken lämnade lokalen på Lantmannagatan slog vi till och växte till en fullskalig dagligvarubutik på en yta på 3500 kvadratmeter och samtidigt slöt oss till ”Den Svenska Matrebellen”.

Den Svenska Matrebellen är en inköpsorganisation vars enda syfte är att kapa mellanhänder och skapa en justare prisbild för dig som kund. Med hjälp av samarbetet kan vi långsiktigt säkerställa vår position som utmanare till de traditionella matkedjorna både på pris och sortimentsbredd.

Vår butik är unik i mixen av den typiskt svenska dagligvarubutiken, hushållsprodukter och ett utländskt sortiment. Här hittar du spännande mat från olika kulturer, men även nybakta bullar från vårt eget bageri samt färskt kött från vår egen manuella charkavdelning. Vi har en av Sveriges längsta fruktdiskar med mycket konkurrensmässiga priser. På grund av vårt namn vill folk gärna vill tro att vi bara säljer frukt och grönt men så är inte fallet. Vår butik erbjuder förutom ett brett sortiment av frukt och grönsaker, färskt kött, färsk kyckling, färskt bröd samt massor av mat från det svenska köket och mat från hela världen.

-Vi är en butik som speglar samhället och har därför fullt sortiment av svensk mat kombinerat med en hel del produkter från Asien, Mellanöstern, Medelhavet, Balkan och Sydamerika.

Välkommen till oss på Özen Allfrukt!

”All världens mat under ett tak” 


Özen Allfrukt
Lantmannagatan 59
214 48 Malmö
Tel: 040-325890
Fax:040-325891
info@ozenallfrukt.se
Öppettider
Vardagar 8-21
Lördagar 8-21
Söndagar 8-21